Vraag direct een offerte aan

Een goed adres voor bestrating Kampen

Op zoek naar een goed adres voor uw bestrating Kampen? Hoveniersbedrijf Treep is uw betrouwbare partner als het gaat om alles wat komt kijken bij bestrating Kampen en tuinonderhoud. Ons dienstenpakket bevat onder meer tuinontwerp, tuinonderhoud, boomverzorging, bestrating en grondwerk. In de winter kunnen wij ook sneeuwruimen voor u uitvoeren. Of u nu een particulier bent met een wens voor een tuin met een persoonlijke touch of een bedrijf waar het tuinontwerp bij uw zakelijke uitstraling moet passen, wij geven elke tuin de juiste uitstraling en maken uw tuin compleet.

Totaalpakket bestrating Kampen

Hoveniersbedrijf Treep heeft alle diensten in huis die nodig zijn om van uw tuin een droomplek te maken. Wij regelen alles van ontwerp tot de kleinste details in uw tuin. Maar ook de grotere en grovere klussen zoals grondwerk en snoeiwerkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u al tevreden bent met uw tuin, kunnen wij u van dienst zijn. Grote en kleine tuinen kunnen wij onderhouden en ook voor onkruidbestrijding kunt u ons inschakelen. Voor bestrating hebben wij ook alles in huis. Of dit nu voor een mooi stukje sierbestrating is of het praktisch bestraten van een plein, parkeerterrein of een oprit.

Contactmogelijkheden bestrating Kampen

U kunt op onze website direct een offerte aanvragen door gebruik te maken van de offerteknop. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken voor informatie, mogelijkheden of advies dan kunt u Hoveniersbedrijf Treep telefonisch bereiken op nummer 038-4607060. Een mail sturen kan ook: info@hoveniersbedrijftreep.nl Wij horen graag van u.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips