Vraag direct een offerte aan

Tuin

De specialist voor uw tuin is Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud kunnen wij van dienst zijn bij het realiseren en het behouden van een prachtige tuin. Of het nu gaat om een sfeervolle particuliere tuin of een representatieve bedrijfstuin, wij bieden de juiste aanpak waarmee een resultaat volledig naar de wensen van de klant wordt gerealiseerd.

Van tuinontwerp tot complete tuinaanleg

Het maken van een tuinontwerp begint bij de wensen van de klant en wij voegen onze vakkennis en creativiteit hieraan toe. Hoveniersbedrijf Treep maakt tuinontwerpen voor particuliere tuinen en bedrijfstuinen en doet dit in goed overleg met de klant. Wanneer het tuinontwerp is goedgekeurd, biedt Hoveniersbedrijf Treep bij tuinaanleg een totaalpakket voor de complete aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud voor een blijvend mooie tuin

Voor een mooie tuin is periodiek tuinonderhoud belangrijk. U kunt ons inschakelen voor klein of groot onderhoud in uw tuin. Het onderhoud wordt afgestemd op uw wensen en daarbij ontvangt u vooraf een overzichtelijke offerte. Gevestigd in Zwolle voeren wij tuinonderhoud voor klanten in de gehele regio.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips