Vraag direct een offerte aan

Tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud in uw tuin is nodig voor een mooie uitstraling van uw tuin of bedrijfstuin. Wanneer u geen tijd heeft voor tuinonderhoud of wanneer uw tuin te groot is, neemt Hoveniersbedrijf Treep het onderhoud graag voor u uit handen. Al het benodigde onderhoud van kleine en grote tuinen kunnen wij als ervaren hoveniersbedrijf uitvoeren.

Tuinonderhoud voor bedrijfstuinen

Wij voeren tuinonderhoud uit bij bedrijfstuinen en bij particulieren. Een mooie tuin bij uw woning is één, maar een nette bedrijfstuin is van groot belang voor een goede uitstraling van uw organisatie. Hierbij is het mooi wanneer de bedrijfstuin aansluit bij de huisstijl van de organisatie. De tuin is het visitekaartje van het bedrijf en daarom is goed en periodiek onderhoud belangrijk.

Tuinonderhoud voor particulieren

Wij bieden een vakkundige en efficiënte aanpak bij tuinonderhoud. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodiek onderhoud in uw tuin. Onze aanpak bij tuinonderhoud wordt aangepast op uw wensen en het formaat van de tuin. Voor de aanvang van de onderhoudswerkzaamheden worden uw wensen besproken en maken we een vrijblijvende offerte. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor tuinonderhoud, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips