Vraag direct een offerte aan

Boomverzorging

Onze dienst voor boomverzorging richt zich op het snoeien en het kappen van bomen. Met onze uitgebreide kennis, passend materiaal en verschillende methodes bieden wij een professionele aanpak bij boomverzorging. Het snoeien en kappen van bomen is vakwerk wat Hoveniersbedrijf Treep voor u uit kan voeren.

Snoeien van bomen

Bij het snoeien van bomen houden we rekening met de groei en de natuurlijke vorm van de boom. Wij beschikken over kennis en materiaal voor verschillende methodes voor bomen snoeien. Zo is ons personeel is getraind om in bomen te klimmen en deze veilig en netjes te snoeien. Hierdoor kunnen we ook werkzaamheden voor boomverzorging uitvoeren bij lastig of niet vrij staande bomen.

Kappen van bomen

Wanneer een boom in uw tuin ziek is of in de weg staat, kunt u Hoveniersbedrijf Treep inschakelen om de boom voor u te laten verwijderen. Daarbij bieden we een volledige service: Wij vragen een kapvergunning aan, realiseren een wegafzetting tijdens het kappen en na het verwijderen frezen we tevens de stobbe weg.

Een kapvergunning voor het kappen van bomen

In de meeste gevallen is een kapvergunning voor het verwijderen van bomen verplicht. In het broedseizoen, van 15 maart tot 15 juli, mag er niet gekapt worden.

Binnen de bebouwde kom
Bomen die staan op een perceel (inclusief woning) van 400m2 en groter, waarvan de stam inclusief schors een omtrek van 30cm en meer heeft, gemeten op 1,30m hoogte.

Buiten de bebouwde kom
Bomen met een omtrek vanaf 30cm, gemeten op 1,30m hoogte ongeacht de perceelgrootte.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips