Vraag direct een offerte aan

Bestratingsbedrijf Zwolle

Heeft u net de tuin bij uw huis gerenoveerd en hoeft daar nu alleen nog een mooi terrasje bij een en een oprit voor het huis? Schakel dan nu Hoveniersbedrijf Treep in voor al uw bestratingen en wij zorgen ervoor dat uw terras en/of oprit er helemaal naar uw wensen uitziet en op een professionele manier gelegd is.

Bestraten Zwolle

Wij maken uw tuin compleet, dat is ons motto. Voor bestratingen in Zwolle of omgeving moet u dus bij ons zijn. Het is bijna onmisbaar om een mooi tegelstoepje te hebben in uw tuin of een mooie oprit om uw auto op te zetten. Misschien een looppad richting de voordeur? Bij Hoveniersbedrijf Treep kunnen we dit allemaal voor u realiseren op een professionele en vakkundige wijze. Wij hebben het juiste materiaal in handen zodat de bestrating van uw terras of oprit een succes wordt. U kunt bij ons terecht voor straatwerk of sierbestrating en voor bestrating zoals gebakken tegels, getrommelde tegels, natuursteen tegels, split of grind en beton tegels. Wij doen alles van A tot Z: van passend grondwerk uitvoeren tot jouw tegeltjes schoonvegen zodat jouw tuin er prachtig bijligt.

Neem contact op voor vragen over bestrating Zwolle

Interesse in een mooi terras in uw tuin? Neem dan vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Treep. Voor meer informatie of andere vragen kunt u terecht bij ons door te bellen naar 038-4607060 of een e-mail te sturen naar info@hoveniersbedrijftreep.nl. Vraag vandaag nog een offerte aan en dan weet u binnen mum van tijd hoeveel uw nieuwe oprit gaat kosten.
 

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips