Vraag direct een offerte aan

Specialist op het gebied van boomverzorging in Kampen 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van boomverzorging in Kampen? De hoveniers van Hoveniersbedrijf Treep staan voor u klaar, om u te helpen bij het onderhoud aan bomen en ander groen. Het is erg belangrijk om op regelmatige basis onderhoud aan de bomen en struiken binnen uw tuin, een parkje of rond uw sportcomplex uit te laten voeren. Op deze manier stimuleert u de groei van de bomen en gaat u ziektes tegen. Zieke bomen kunnen grote risico’s met zich meebrengen. Denk aan het omvallen van de boom op uw pand of sportveld, het afbreken van takken tijdens een storm, enzovoorts. 
 

Boomverzorging in Kampen is noodzakelijk 

Reeds genoemde situaties zijn voorbeelden van redenen om voor de juiste boomverzorging in Kampen te kiezen. Onze hoveniers maken een inschatting van de huidige gezondheid van uw bomen en zorgen vervolgens voor een passende verzorging van de boom. De uit te voeren snoeiwerkzaamheden zijn afhankelijk van het type boom of struik. Datzelfde geldt voor het moment waarop deze werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Soms is dit in het voorjaar, andere keren in het najaar. Wanneer heeft u de bomen in uw tuin voor het laatst laten verzorgen? 
 

Meer dan boomverzorging in Kampen alleen

Hoveniersbedrijf Treep helpt u niet alleen bij de boomverzorging in Kampen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook hulp bij het planten van nieuwe bomen of struiken, het onderhouden van ander groen in uw tuin, enzovoorts. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de diensten die we u kunnen bieden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Samen houden we uw groen in een goede conditie! 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips