Vraag direct een offerte aan

Exclusieve tuinen Zwolle

Voor exclusieve tuinen in Zwolle gaat u naar Hoveniersbedrijf Treep. Onder een exclusieve tuin verstaan we tuinen met een uniek en prachtig ontwerp, gevuld met hoogwaardige planten, bloemen en tuinmeubelen. Vaak worden dit soort tuinen aangevuld met exclusieve producten zoals kunstobjecten, bloempotten en bakken van hoogwaardig natuursteen en zelfs een bubbelbad of hot tub is een optie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Unieke ontwerpen voor exclusieve tuinen in Zwolle

Klanten die exclusieve tuinen willen laten aanleggen hebben vaak zelf al een beeld voor ogen. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn. Of u nu alleen een bepaalde uitstraling in gedachte heeft of al een ontwerp heeft gemaakt, we werken het graag voor u uit. We vullen uw ideeën aan met creatieve oplossingen en deskundige adviezen. Dit alles verwerken we tot een passend ontwerp.

Keurt u ons ontwerp en offerte goed? Dan overleggen we met u wanneer we beginnen met het aanleggen van de tuin. Voor uw project wordt een team van ervaren tuinmannen samengesteld die de klus tot een goed eindresultaat brengen. Met een exclusieve tuin creëert Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle een paradijs achter uw woning of bedrijfspand.

Onderhoud van exclusieve tuinen in Zwolle

Exclusieve tuinen zijn in veel gevallen ook grote tuinen. Zo'n tuin vraagt dan ook om (regelmatig) onderhoud. Als u zo'n mooie tuin heeft laten aanleggen is het tenslotte ook gewenst dat deze mooi blijft. Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle verzorgt ook tuinonderhoud. Dit kan eenmalig of periodiek. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Zwolle.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips