Vraag direct een offerte aan

Hulp bij het uitvoeren van grondwerk in Hattem 

Wanneer u van plan bent om uw bestaande tuin te renoveren of een geheel nieuwe tuin aan te leggen, kan grondwerk in Hattem noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het egaliseren van stukken grond, het verwijderen van de toplaag om nieuwe aarde aan te kunnen brengen, het verhogen van bepaalde delen van de tuin, enzovoorts. Voor het uitvoeren van grondwerk in Hattem bent u bij Hoverniersbedrijf Treep aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden binnen tuin. Naast grondwerk in Hattem behoort ook regulier onderhoud, het aanleggen van bestrating en het bestrijden van onkruid tot onze dienstverlening. 

Grondwerk in Hattem met professioneel materiaal

Voor het uitvoeren van grondwerk in Hattem maken we gebruik van professionele apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een minikraan, waarmee grote stukken grond geëgaliseerd of verhoogd kunnen worden. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een vijver in de tuin aan te laten leggen. Bovenal doen onze hoveniers er alles aan, om uw tuin volledig aan te laten sluiten op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Hierbij kunnen we u voorafgaand aan het uitvoeren van deze werkzaamheden adviseren over uw mogelijkheden. Zorg bijvoorbeeld voor een goede drainage in de tuin. 

Advies over grondwerk in Hattem 

Wenst u advies over het grondwerk in Hattem wat binnen uw tuin kan worden uitgevoerd? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag een overzicht van onze mogelijkheden en denken met u mee over de manier waarop het grondwerk in uw tuin kan worden uitgevoerd. Door samen naar de beste oplossing te zoeken, zal het eindresultaat volledig aansluit op uw wensen! Zo is uw tuin klaar om gevuld te worden met bestrating of planten. 
 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips