Vraag direct een offerte aan

Hovenier Kampen

Een professionele hovenier in Kampen kan u natuurlijk met de meest uiteenlopende zaken van dienst zijn. U kunt bij een hovenier in Kampen terecht wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt laten ontwerpen, wanneer u een tuin wilt laten aanleggen of bijvoorbeeld wanneer u de buitenruimte op regelmatige basis wilt laten onderhouden door een specialist. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Wanneer u interesse heeft in de brede dienstverlening van een hovenier in Kampen, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Treep.

Een hovenier in Kampen voor bedrijven en particulieren

Onze hovenier staat in Kampen klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben een jarenlange ervaring in het verlenen van onze hoveniersdiensten op verschillende niveaus. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel grote als kleine projecten. Onze hovenier in Kampen is onder meer gespecialiseerd in grondwerk, tuinontwerp, tuinaanleg, bestrating, onkruidbestrijding en boomverzorging. In het winterseizoen kunt u ook een beroep doen op onze hovenier in Kampen voor sneeuwruimen.

Neem vrijblijvend contact op

U kunt een beroep doen op de specialisaties van onze hovenier in Kampen voor werkzaamheden in uw particuliere buitenruimte of uw bedrijfsbuitenruimten. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u behoefte heeft aan een hovenier in Kampen. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar 038-4607060 of mail naar info@hoveniersbedrijftreep.nl. Wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips