Vraag direct een offerte aan

Hovenier Lierderholthuis

Als u een hovenier in Lierderholthuis nodig heeft, dan kunt u een beroep doen op de veelzijdige dienstverlening van Hoveniersbedrijf De Treep. Wij houden een breed werkveld aan. Onze vestiging is te vinden in Zwolle, maar wanneer u een hovenier in Lierderholthuis nodig heeft komen wij graag naar u toe om de werkzaamheden voor u te verrichten. Zowel particulieren en bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Door onze ruime ervaring kunnen wij grote en kleine projecten gegarandeerd naar volle tevredenheid voor u uitvoeren.

Maatwerk dienstverlening van de hovenier in Lierderholthuis

U kunt bij ons altijd rekenen op een maatwerk dienstverlening van de hovenier in Lierderholthuis. Wilt u bomen laten verzorgen, een vijver laten aanleggen of bijvoorbeeld de tuin laten onderhouden? Dan staan wij voor u klaar. Wilt u een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen of wilt u een mooie tuin bij uw onderneming laten realiseren? Dan kunt u ook zeker een beroep doen op onze service. Wij zorgen ervoor dat er een ervaren en vakkundige hovenier naar Lierderholthuis komt om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u voor ogen heeft.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om tuinonderhoud, tuinontwerp of bijvoorbeeld tuinaanleg: er is altijd een hovenier die in Liederholthuis een resultaat naar wens voor u neer kan zetten. Wij zorgen er graag voor dat u kunt profiteren van de dienstverlening van deze hovenier. Bel naar 038 - 46 070 60 of mail naar info@hoveniersbedrijftreep.nl voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. 

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips