Vraag direct een offerte aan

Hovenier Meppel

Een professioneel hoveniersbedrijf kan u veel werk uit handen nemen als het gaat om groen- en tuinonderhoud. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en u kunt ons inschakelen voor alles wat met tuinen en groenvoorziening te maken heeft. Of het nu gaat om het aanleggen van een tuin, het snoeien van openbaar groen of het verwijderen van onkruid, onze professionele hoveniers zorgen ervoor dat alles vlot en goed wordt geregeld en uw tuin of het openbaar groen er weer goed verzorgd en netjes uitziet.

De hovenier Meppel zorgt met liefde voor uw tuin

Bent u zelf niet gezegend met groene vingers maar wilt u wel van een mooie tuin genieten? Schakel dan de hovenier Meppel in voor het onderhouden van uw tuin. Wij kunnen met u een afspraak maken dat wij op regelmatige basis bij u langs komen om uw tuin te onderhouden. Het onkruid wordt verwijderd, voor zover nodig de bomen en struiken gesnoeid, zodat uw tuin er in alle jaargetijden mooi en goed onderhouden bij ligt. U heeft er zelf nauwelijks omkijken na. Hooguit moet u in het zomerseizoen af en toe de planten wat extra water geven om uitdrogen te voorkomen.

Vraag nu een offerte aan voor uw tuin

Wilt u het onderhoud van uw tuin voortaan aan een professional overlaten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen met u te bekijken welk onderhoud nodig is en zullen daarvoor een goede prijs in rekening brengen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 038-4607060, of stuur ons een bericht op ons e-mailadres info@hoveniersbedrijftreep.nl.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips