Vraag direct een offerte aan

Hovenier Raalte

Wilt u een hovenier in Raalte inschakelen voor uw particuliere tuin of wellicht een buitenruimte bij een bedrijf? Dan kunt u goed terecht bij Hoveniersbedrijf Treep. Wij staan voor zowel particulieren als bedrijven klaar als ervaren hovenier in Raalte. U kunt bij ons terecht voor boomverzorging, het realiseren van vijvers, het ontwerpen van complete tuinen en bijvoorbeeld het bestraten van een buitenruimte. Wij zijn al jaren actief als hovenier in Raalte en omstreken. Wij zetten ons altijd in om de buitenruimte zo te maken zoals de klant het wilt. Uiteindelijk is dat waar wij het voor doen.

Maatwerk service van de hovenier in Raalte

Wanneer u kiest voor onze hovenier in Raalte, dan kiest u voor een maatwerk service. Of het nu gaat om het aanleggen, ontwerpen, onderhouden of bestraten van een buitenruimte; wij passen onze dienstverlening aan uw wensen en eisen aan. Wilt u een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen door onze hovenier in Raalte? Dan kan deze met u meedenken over het ideale ontwerp. Het is belangrijk dat de buitenruimte past bij u, zodat u er graag van geniet. Dit is precies waar onze hovenier in Raalte zich voor inzet.

Neem contact met ons op

U bent bij Hoveniersbedrijf Treep van harte welkom wanneer u een hovenier in Raalte nodig heeft. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op basis van uw specifieke vraagstuk? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 038-4607060 of stuur een mail naar info@hoveniersbedrijftreep.nl. Wij helpen u graag verder. 

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips