Vraag direct een offerte aan

Hovenier Wezep

Een mooie tuin wil iedereen wel, maar iedereen die een mooie tuin heeft weet ook dat het veel werk is om de tuin mooi te houden. Onkruid wieden, dode bloemen verwijderen, snoeien, bemesten, er gaat vaak heel veel tijd in zitten. Als u tuinieren leuk vindt en u heeft er voldoende tijd voor dan is dat vast geen probleem. Maar als u wel een mooie tuin wilt maar er niet genoeg tijd voor heeft om deze bij te houden, dan wordt het tijd om een professionele hovenier Wezep in te schakelen.

De hovenier Wezep houdt uw tuin tiptop in orde

Wilt u onbezorgd genieten van uw mooie tuin maar is het onderhoud voor u te veel werk, vertrouw dan op de vakbekwame hoveniers van Hoveniersbedrijf Treep. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te onderhouden en indien u dit wenst van nieuwe beplanting te voorzien. Ook als u een geheel nieuwe tuin wilt aanleggen kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw wensen maar ook met die van de planten in uw tuin als het gaat om hoeveelheid zonlicht en schaduw.

Wij sturen u graag onze scherp geprijsde offerte

Wilt u uw tuin professioneel laten onderhouden of wilt u eens iets geheel nieuws in de tuin, dan kunt u ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte. Ook als u advies nodig heeft over het onderhoud van uw tuin staan wij u graag met raad en daad bij. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 038-4607060. Stuurt u liever een bericht per mail, stuur dit dan naar ons adres info@hoveniersbedrijftreep.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips