Vraag direct een offerte aan

Hovenier Wijhe

Wilt u een hovenier in Wijhe inschakelen om uw buitenruimte eens goed onder handen te nemen? Dan kunt u goed terecht bij Hoveniersbedrijf De Treep. Wij zijn gevestigd in de plaats Zwolle en zijn ook in Wijhe actief. Wanneer u een hovenier in Wijhe nodig heeft komen wij graag ter plaatse om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Onze onderneming kan worden ingezet voor relatief kleine projecten, zoals het voeren van onderhoud aan de buitenruimte, maar ook voor grote projecten, zoals het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

Veelzijdige dienstverlening van onze hovenier in Wijhe

Wanneer u een hovenier in Wijhe laat komen, dan zorgen wij ervoor dat er een ervaren professional naar u toe komt. Deze kan de werkzaamheden voor u uitvoeren zoals u het wilt, ongeacht uw wensen. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinontwerp, -aanleg, -renovatie en -onderhoud, maar onder meer ook voor professionele boomverzorging. Onze hovenier staat in Wijhe klaar voor particulieren, maar ook zeker voor bedrijven die een buitenruimte onder handen willen laten nemen. Uiteraard kunnen wij de benodigde of gewenste werkzaamheden van tevoren met u bespreken.

Neem contact op

Heeft u een ervaren hovenier in Wijhe nodig, die u alle professionele services kan bieden tegen een aantrekkelijk tarief? Dan bieden wij u precies wat u zoekt. Natuurlijk kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u even bellen naar 038 - 46 070 60 of mailen naar info@hoveniersbedrijftreep.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips