Vraag direct een offerte aan

Hoveniersbedrijf Meppel

Een ervaren hoveniersbedrijf in Meppel kan u van dienst zijn met de meest uiteenlopende services. Uiteindelijk komt het erop neer dat een ervaren hovenier alles voor u kan doen wat met de tuin of de buitenruimte te maken heeft. Wanneer u op zoek bent naar een goed hoveniersbedrijf in Meppel, dan bent u van harte welkom bij Hovenierbedrijf Treep. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring en bieden u een zeer complete dienstverlening. Voor een mooie buitenruimte kunt u altijd rekenen op ons hoveniersbedrijf in Meppel.

De mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Meppel

Als gedreven hoveniersbedrijf in Meppel bieden wij u een scala aan mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een uniek tuinontwerp op basis van uw wensen en eisen, voor boomverzorging, bestrating en onkruidbestrijding. Uiteraard kunt u ook bij ons hoveniersbedrijf in Meppel terecht voor grondwerk en sneeuwruimen wanneer dit nodig is. Wij zetten ons in voor zowel particuliere tuinen als buitenruimten van bedrijven. U kunt tevens een beroep doen op de dienstverlening van ons hoveniersbedrijf in Meppel voor onderhoud van de bedrijfstuin of uw particuliere buitenruimte.

Uw ervaren hoveniersbedrijf in Meppel

Als uw hoveniersbedrijf in Meppel vinden wij het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de tuin of buitenruimte. Hier zetten wij ons graag voor in. Wilt u uw tuin laten opknappen, een nieuw ontwerp laten maken of bijvoorbeeld een tuin laten aanleggen bij een nieuwbouwwoning? Wij kunnen u altijd van dienst zijn. Neem gerust eens contact op met ons hoveniersbedrijf in Meppel voor meer informatie over onze mogelijkheden. U kunt mailen naar info@hoveniersbedrijftreep.nl of bellen naar 038-4607060.
 

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips