Vraag direct een offerte aan

Onkruidbestrijding in Kampen uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Treep 

 
Onkruidbestrijding in Kampen is een klus die veel mensen overlaten aan de hoveniers van Hoveniersbedrijf Treep. Niet alleen hebben wij een ruime ervaring in de bestrijding van onkruid in uw tuin. Ook is het een klus, die mensen liever niet zelf uitvoeren! Denk bijvoorbeeld aan het onkruid tussen uw tegels. Het verwijderen hiervan is vaak behoorlijk arbeidsintensief en vermoeiend. Daarbij lukt het lang niet altijd om het onkruid met wortels en al te verwijderen. Als gevolg hiervan zal het onkruid al snel weer terug zijn. Voor welk deel van uw tuin wilt u de onkruidbestrijding in Kampen aan ons overlaten? 
 

Aanpak bij onkruidbestrijding in Kampen 

Wij pakken de onkruidbestrijding in Kampen op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze aan. Dit betekent dat we het onkruid verwijderen door dit met wortel en al uit de grond te trekken, zonder direct naar chemische middelen te grijpen. Enkel wanneer het om zeer hardnekkig onkruid gaat, zullen we andere hulpmiddelen in moeten zetten. Dit kan ook het verbranden van onkruid zijn. Bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen kiezen we altijd voor de meest duurzame oplossing. Zo belasten we het milieu zo min mogelijk! Daarbij houden we vanzelfsprekend sterk rekening met andere planten in de tuin. 
 

Meer informatie over onkruidbestrijding in Kampen 

Bent u nieuwsgierig hoe onze hoveniers u zouden helpen bij onkruidbestrijding in Kampen? Of wilt u meer weten over onze duurzame aanpak bij de bestrijding van het onkruid in uw tuin? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. In overleg zoeken we naar de beste methode om het onkruid in uw tuin te bestrijden met een minimale belasting van het milieu. 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips