Vraag direct een offerte aan

Sierbestrating Zwolle

Als ervaren tuinbedrijf is Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle naast tuinontwerp en aanleg gespecialiseerd in sierbestrating. Wij voeren bestrating uit voor zowel particulieren als bedrijven in en rondom Zwolle. U kunt Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle inschakelen voor een totaalpakket voor het aanleggen van uw tuin, inclusief sierbestrating. Op deze manier hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen voor de complete realisatie van uw tuin. Wilt u echter alleen sierbestrating laten leggen? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Voor passende sierbestrating in Zwolle

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van de tuin en zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling. Om aan ieder klantvraag te kunnen voldoen, biedt Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle een ruime collectie aan tegels, zoals:

  • Gebakken tegels
  • Getrommelde tegels
  • Natuursteen tegels
  • Split of grind
  • Betontegels


Voorafgaand aan het leggen en het in orde maken van de ondergrond gaan we met u om tafel. We bespreken uw wensen en dragen passende opties aan. Wij zijn op de hoogte van de laatste tuintrends, hebben veel kennis in huis en leveren creatief maatwerk om de perfecte bestrating te realiseren.

Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle voor professionele sierbestrating

Elke bestratingsklus begint met het in orde maken van de grond. Een goede ondergrond is namelijk cruciaal voor een goed resultaat. Als professioneel hoveniersbedrijf beschikt Treep in Zwolle over de nodige kennis, ervaren en materialen om uw ondergrond klaar te maken voor bestrating.

Wilt u weten wat Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips