Vraag direct een offerte aan

Straatwerk Kampen

Een mooie tuin geeft uw huis meteen een boost in waarde. Als uw tuin is voorzien van een mooi tuinpad dan zult u er met plezier vertoeven. Ook een mooi terras is een genot voor u en uw gasten. Maar een tuin bestraten is nog niet zo eenvoudig. Daarom wilt u dit vast overlaten aan de professionals van Straatwerk Kampen. Zij zijn de specialist en klaren deze klus in een mum van tijd. Laat daarom uw straatwerk over aan de specialisten.

Kies voor vakmanschap voor straatwerk Kampen.

Bij het aanleggen van een mooie tuin hoort natuurlijk ook het straatwerk. Mooie sierbestrating is duurder dan gewone stenen of tegels, maar het ziet er wel veel mooier uit en de stenen kunnen tientallen jaren blijven liggen. Daarom kunt u voor het bestraten van uw tuin een beroep doen op Straatwerk Kampen. Zij kunnen uw tuin voorzien van een mooi pad, eventueel met in patroon gelegde stenen voor een extra apart effect. Ook kan verlichting in de stenen worden aangebracht zodat u ook in het donker gemakkelijk de weg kunt vinden. Alles is in principe mogelijk. U heeft de keus uit verschillende soorten stenen, zowel klassiek als modern.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin

Informeer nu vrijblijvend naar de opties om uw tuin te voorzien van nieuw straatwerk. Er zijn veel mogelijkheden en voor iedere tuin, groot of klein, is er een mooi ontwerp te maken. Dit ontwerp houdt niet alleen het straatwerk in, maar ook perken voor planten en bomen.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips