Vraag direct een offerte aan

Straatwerk Meppel

Bij het inrichten van de tuin gaat het niet alleen om het aanbrengen van een gazon en het uitzoeken van planten, struiken en bomen. Ook het straatwerk is belangrijk. Het pad in de tuin moet zodanig aangelegd worden dat het praktisch is en dat het hemelwater goed kan worden afgevoerd. Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf voor het aanleggen van straatwerk in Meppel dan kunt u contact opnemen met Hoveniersbedrijf Treep. Wij komen graag bij u langs om van uw tuin iets heel moois te maken. Of u nu een klein tuintje heeft of een prachtige ruime tuin. 

Een tuin met mooi straatwerk in Meppel

Als u een tuin met mooi straatwerk in Meppel wilt dan begint u met het uitzoeken van de gewenste stenen of tegels. Ook hierbij kunnen wij u adviseren. Vervolgens moet er een plan worden gemaakt voor het leggen van het straatwerk, zeker als het om een nieuwe tuin gaat die nog helemaal moet worden aangelegd. U kunt uiteraard ook het bestaande straatwerk in uw tuin laten vervangen of aanpassen. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij graag voor u aan de slag om uw tuin te maken zoals u dat voor ogen heeft. 

Vraag een offerte aan voor straatwerk in uw tuin

Wilt u ook een mooi tuinpad in uw voor- of achtertuin? Neem dan vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Treep. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@hoveniersbedrijftreep.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 06 – 511 770 62. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken en een passende offerte aan u aan te bieden.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips