Vraag direct een offerte aan

Professionele aanpak bij een tuinaanleg in Meppel

Het aanleggen van een tuin is vaak geen eenvoudige klus! De tuin moet voor ieder gezinslid een geschikt hoekje bieden, maar mag geen te drukke uitstraling hebben. Daarbij moet een tuin over voldoende kleur beschikken, maar mag deze vaak niet te veel onderhoud kosten. Zeker wanneer u geen groene vingers heeft, is het wellicht geen prettige gedachte dat u maandelijks door de aarde moet wroeten om onkruid te verwijderen en bomen of struiken te snoeien. Hoveniersbedrijf Treep helpt u graag bij tuinaanleg in Meppel! Niet alleen voor het aanleggen van de tuin kunt u op ons rekenen. Ook helpen we u deze tuin te ontwerpen.

Beschrijving van de aanpak bij tuinaanleg in Meppel

Voordat we aan de tuinaanleg in Meppel beginnen, is het belangrijk om uw wensen te inventariseren. Op basis van uw wensen ontwikkelen we vervolgens een passend tuinontwerp. Bent u volledig tevreden met dit ontwerp? In dat geval gaan we over op de tuinaanleg in Meppel. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar, maar weet u wel zeker dat de tuin straks op uw persoonlijke wensen aansluit.

Tip: kijk alvast eens op onze website naar voorbeelden van aangelegde tuinen! Het geeft u een indicatie van de mogelijkheden die u heeft.

Advies over een tuinaanleg in Meppel

Zowel voorafgaand aan een tuinaanleg in Meppel als in de fase hierna, geven we u graag persoonlijk advies. Waar het advies voorafgaand aan een tuinaanleg gericht is op het ontwerp hiervan, kijken we achteraf voornamelijk naar de manier waarop u de tuin het beste kunt onderhouden. Wilt u ook het onderhoud aan uw tuin uitbesteden? Hoveniersbedrijf Treep komt graag nog eens langs om uw tuin van een onderhoudsbeurt te voorzien.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips