Vraag direct een offerte aan

Deskundige tuinaanleg in Raalte

Een tuin aanleggen kan soms best lastig zijn. Zeker als u met “niets” moet beginnen, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis. U heeft dan voor of achter uw huis alleen een open vlakte met zand of grond en daar moet dan wat van worden gemaakt. Als u dat niet ziet zitten kunt u de hulp inschakelen van Hoveniersbedrijf Treep voor tuinaanleg in Raalte of omgeving. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Bij tuinaanleg hoort ook het aanbrengen van bestrating, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een mooi geheel wordt waar u met plezier tijd in doorbrengt. 

Kies voor professionele tuinaanleg in Raalte

Wanneer u kiest voor professionele tuinaanleg in Raalte verzekert u zich ervan dat u een mooie tuin krijgt waar u vele jaren van kunt genieten. Wij leggen uw tuin uiteraard aan naar uw wensen. Als u zelf niet zo van tuinieren houdt, kies dan voor planten die weinig onderhoud nodig hebben. Heeft u wel groene vingers dan kunt u een tuin laten aanleggen waar u zo af en toe wat uurtjes in door moet brengen om planten en struiken in goede conditie te houden. Wij kunne u hier uiteraard ook prima over adviseren. 
 

Vraag een offerte aan voor de aanleg van uw tuin in Raalte

Moet uw tuin opnieuw worden aangelegd of wilt u deze grondig veranderen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Hoveniersbedrijf Treep in Lierderholthuis (Zwolle). Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 - 511 77 062. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website, wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie. 
 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips