Vraag direct een offerte aan

Persoonlijk advies van een tuinarchitect in Raalte 

 
Bent u benieuwd op welke manier u de tuin bij uw woning het beste in kunt delen? Schakel onze tuinarchitect in Raalte in, om u hierover te laten adviseren. Een tuin moet niet alleen een plek zijn om zelf in te kunnen ontspannen. Ook wilt u hier ruimte bieden aan uw kinderen om te kunnen spelen, te voetballen, enzovoorts. Naast de twijfel over de indeling van een tuin, twijfelen mensen vaak over de plantensoorten die ze het beste kunnen gebruiken. Kiest u voor planten en struiken die regelmatig onderhouden moeten worden? Hoe zorgt u dat er op ieder moment van het jaar iets in bloei staat? Enzovoorts. 
 

Tuinarchitect in Raalte met een ruime ervaring 

 
De tuinarchitect in Raalte van Hoveniersbedrijf Treep heeft een ruime ervaring in het vormgeven en aanleggen van tuinen. Deze ervaring zetten we graag in, om u van passend advies te voorzien. Hierbij kijken we niet alleen naar het gebruik van een gazon en planten, maar denken we bijvoorbeeld ook mee over het creëren van gezellige hoekjes in de tuin. Of wat te denken van sierbestrating? Een terras met overkapping? Enzovoorts. Zo kunt u ook in de herfst en het voorjaar in uw tuin zitten. 
 

Inspiratie van onze tuinarchitect in Raalte 

 
Kijk eens op onze website, om u te laten inspireren door de mogelijkheden die de tuinarchitect in Raalte u kan bieden. Op basis van uw persoonlijke wensen, kunnen we u een voorstel doen voor de indeling van uw tuin en de hierbij te gebruiken planten en struiken. Ook na het aanleggen van de tuin kunt u op onze hulp blijven rekenen. Zo helpen we u graag bij het onderhouden van de tuin. 
 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips