Vraag direct een offerte aan

Professionele tuinierder uit Meppel inschakelen

Het inrichten, aanleggen en onderhouden van een tuin kan een hele opgave voor mensen zijn. Mogelijk heeft u geen groene vingers, weerhouden lichamelijke ongemakken u ervan om de tuin te onderhouden, enzovoorts. Dit betekent echter niet, dat u de tuin enkel van stenen moet laten voorzien. Hoveniersbedrijf Treep helpt u graag bij het inrichten, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Onze ervaren tuinierder in Meppel voorziet u daarbij graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. Ook kan onze tuinierder u in Meppel van advies voorzien over het onderhoud aan de pas aangelegde tuin bij uw woning. 

Mogelijkheden van onze tuinierder uit Meppel

Zoals reeds beschreven werd, kunt u de hulp van onze tuinierder uit Meppel voor verschillende taken inschakelen. Allereerst helpen we u graag bij het ontwerp van een nieuwe tuin. Hierbij houden we rekening met de wensen van verschillende gezinsleden. Denk aan uw kinderen, uw partner en natuurlijk uzelf! Het ontwerp van een tuin wordt vaak gecombineerd met het bieden van hulp bij de aanleg hiervan. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen, om dit zelf te doen. Nadat de tuin is aangelegd helpen we u bij het onderhoud hiervan. Denk aan het snoeien van bomen en struiken.  

Direct hulp van een tuinierder in Meppel 

Wilt u direct hulp bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Hoveniersbedrijf Treep staat voor u klaar, om van uw tuin een absolute droomtuin te maken. Hier heeft u een plek om te ontspannen, kunnen uw kinderen in alle vrijheid spelen en heeft uw man de mogelijkheid om een moestuin bij te houden. Hoe ziet uw droomtuin er straks uit? 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips