Vraag direct een offerte aan

Tuinman Hattem

Veel mensen vinden het heerlijk om een mooie tuin te hebben. Alleen voor het goed onderhouden van hun tuin hebben ze vaak te weinig tijd. En dan is het goed te weten dat u voor het onderhouden van uw tuin een beroep kunt doen op de tuinman Hattem. U kunt een tuinman huren die bij voorbeeld eens per jaar, of vaker als u dat wenst, groot onderhoud pleegt aan uw tuin. Er kunnen dan in overleg met u ook planten of struiken verwijderd worden als ze zijn dood gegaan of als u na verloop van tijd eens wat anders wilt.

De tuinman Hattem adviseert u graag

Wanneer u uw tuin op de juiste manier inricht kunt u er jarenlang plezier van hebben zonder dat het veel onderhoud kost. Sommige planten willen graag in de volle zon staan, anderen geven de voorkeur aan een schaduwrijk plekje. De tuinman Hattem kan u advies geven welke planten u waar kunt zetten en welke bomen of struiken u beter niet kunt kiezen omdat ze in uw tuin te donker, te licht of te droog zullen staan. En het zou natuurlijk zonde zijn als een plant doodgaat omdat hij niet op de juiste plaats staat. Naast vaste planten en struiken kunt u natuurlijk ook kiezen voor bloembollen of eenjarige plantjes om uw tuin vanaf het voorjaar tot de late herfst een kleurig uiterlijk te geven.

Vraag direct een offerte als u uw tuin professioneel wilt laten onderhouden

Bent u op zoek naar een goede en bevlogen tuinman in de regio Hattem, dan kunt u nu direct een offerte aanvragen voor het onderhoud van uw tuin. Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@hoveniersbedrijftreep.nl. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken en wel op nummer 038 – 460 70 60.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips