Vraag direct een offerte aan

Tuinonderhoud Hattem

Een mooie tuin is een lust voor het oog en het is er heerlijk toeven in ieder seizoen. Maar tuinonderhoud Hattem vraagt natuurlijk wel het nodige onderhoud. En voor dat onderhoud heeft niet iedereen tijd. Als u ook niet verder komt dan zo af en toe eens wat onkruid weghalen of wat dode bloemen verwijderen, dan is het misschien een goed idee om voor het goed onderhouden van uw tuin een professionele tuinman in te huren. Hoveniersbedrijf Treep heeft deze tuinmannen in dienst, en wij zijn u dan ook graag behulpzaam om uw tuin mooi en gezond te houden.
 

Huur een professional in voor uw tuinonderhoud Hattem

Wilt u uw tuin door een vakman laten onderhouden, dan kunt u deze direct bij ons inhuren. Wij kunnen op incidentele basis uw tuin voor u onderhouden, maar het is ook mogelijk om ons op reguliere basis in te huren. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar uw tuin en natuurlijk houden wij rekening met al uw wensen. Zo kunt u planten of struiken laten vervangen als u eens wat anders wilt, of eenjarige plantjes laten zetten langs borders of in losse plantenbakken. Wij kunnen u adviseren over de klanten die het beste in uw tuin zullen gedijen, rekening houdend met de grondsoort en de hoeveelheid zonlicht.

U kunt direct een offerte voor tuinonderhoud aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor tuinonderhoud Hattem? Dan kunt u nu meteen contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@hoveniersbedrijftreep.nl. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen, en wel op telefoonnummer 038 – 460 70 60.
 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips