Vraag direct een offerte aan

Tuinonderhoud Kampen

Het periodieke onderhoud van een tuin is erg belangrijk om de tuin aantrekkelijk te houden, maar kan veel tijd en moeite kosten. Als u zelf niet aan uw tuinonderhoud toe komt of het liever laat verzorgen door een specialist, staat Hoveniersbedrijf Treep voor u klaar. Wij bieden service op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen u graag bij het opknappen van uw tuin in de regio Zwolle. Dus ook als u zoekt naar tuinonderhoud Kampen bent u bij Hoveniersbedrijf Treep aan het juiste adres.

Tuinonderhoud voor zowel bedrijf als particulier

Bedrijfstuinen dienen netjes en representatief te zijn, waarbij regelmatig onderhoud cruciaal is. Dit schetst een mooi totaalplaatje van uw bedrijf. Wij vervullen periodiek vakkundig tuinonderhoud voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en tuin. Maar ook voor particulieren in de gehele regio kunnen wij tuinonderhoud verrichten. Of u nu eenmalig uw tuin wilt laten opknappen of elke maand, u kunt uw voorkeuren aan ons doorgeven en dan gaan wij ermee aan de slag. We gaan met u in overleg over uw wensen en bieden persoonlijke service. Onze ervaren vaklieden zijn met alle denkbare tuin-gerelateerde werkzaamheden bekend.

Specialist nodig voor uw tuinverzorging?

Naast tuinonderhoud biedt Hoveniersbedrijf Treep vele andere diensten aan, zoals tuinontwerp, boomverzorging, onkruidbestrijding en bestratingen. Als u een droomtuin wilt creëren of uw tuin een frisse uitstraling wilt geven, neem dan contact met ons op. Hoveniersbedrijf Treep is te bereiken via het telefoonnummer 038-4607060 of via de e-mail info@hoveniersbedrijftreep.nl. Ook voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.
 

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips