Vraag direct een offerte aan

Tuinonderhoud Wezep

Een mooi aangelegde tuin is vaak een waardevolle leefruimte, die veel woonplezier toevoegt aan uw huis. Maar ook voor uw bedrijf is een verzorgde tuin niet alleen prettig voor uw medewerkers om bijvoorbeeld gebruik van te maken tijdens een pauze, maar geldt het ook als visitekaartje naar uw klanten toe. Het aanleggen en onderhouden van een tuin vraagt echter wel groene vingers en daarnaast ook tijd en aandacht. Daarom is het mogelijk uw tuinklussen uit te besteden aan Hoveniersbedrijf Treep. Wij nemen u graag de groene werkzaamheden uit handen.

Totaalpakket voor de tuin

Wanneer u ons inschakelt voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin, kunt u erop rekenen dat wij alle werkzaamheden die daarbij horen voor u uitvoeren. U hoeft dus niet verschillende bedrijven in te huren om de diverse werkzaamheden voor u te doen, maar kunt dit geheel aan ons overlaten. Wij leveren namelijk een totaalpakket, waarin alle klussen aan bod komen van ontwerp en aanleg, tot bijvoorbeeld onderhoud, drainage en het plaatsen van schuttingen of tuinhuisjes. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin en ligt deze er altijd verzorgd bij.

Uw tuinwensen realiseren

Voor tuinonderhoud Wezep of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 038-4607060 of 06-51177062. U kunt ook een bericht sturen naar info@hoveniersbedrijftreep.nl. We brengen graag uw wensen in kaart zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw tuinwensen kunnen realiseren. Ook voor advies of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.
 

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips