Vraag direct een offerte aan

Tuinontwerp Kampen

Het ontwerpen van een tuin is een leuke klus. Als u er goed in bent om te bepalen wat u wilt en als u weet welke planten, struiken en bomen u waar kunt planten dan is het een leuk karweitje om het zelf te doen. Maar veel mensen hebben onvoldoende kennis van zaken om goed te weten hoe ze het ontwerpen van een tuin moeten aanpakken. Dat is helemaal geen schande. U doet in zo’n geval gewoon een beroep op de vakkennis van ons bedrijf. Wij helpen u graag met een tuinontwerp Kampen. Wij adviseren u graag en samen komen we tot een mooi ontwerp voor uw tuin.

Een tuinontwerp in overleg met de klant

Wanneer wij een tuin ontwerpen doen wij dat uiteraard altijd in nauw overleg met onze klanten. U bent tenslotte degene die straks van de tuin moet gaan genieten. Wij kunnen u adviseren over het gebruik van bestrating en het kiezen van de meest geschikte planten en struiken of bomen, afhankelijk van de grondsoort en de hoeveelheid (zon)licht die u dagelijks in uw tuin heeft. Samen met u komen we zo tot een mooi tuinontwerp dat wij vervolgens professioneel voor u kunnen uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een mooie tuin wilt

Wilt u een mooie tuin, geheel ontworpen naar uw wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 – 450 70 60. U kunt ook een e-mailbericht sturen naar info@hoveniersbedrijftreep.nl of klik op de knop op onze website om direct een offerte aan te vragen.  Wij zullen in alle gevallen zo snel mogelijk op uw vraag of offerteverzoek reageren.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips