Vraag direct een offerte aan

Tuinontwerp Meppel

Wilt u een sprankelende, nieuwe tuin of wilt u gewoonweg uw oude tuin haar glorie weer teruggeven? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Treep aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Zwolle en vanuit deze uitvalbasis kunnen wij u ook helpen in Meppel. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Ook het tuinontwerp van uw droomtuin hebben wij in ons takenpakket. Woont u in of in de omgeving van Meppel? Aarzel dan ook niet en neem contact met ons op.

Een prachtige tuin; dat regelen wij voor u!

Al sinds 1999 zijn wij vakkundig bezig met onze hovenierswerkzaamheden. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dan ook uit het prachtige resultaat! Daarnaast beschikken wij naast ons enthousiasme en de nodige spierballen ook over creatief inzicht. Zo geniet u bij Hoveniersbedrijf Treep van een totaalpakket van diensten, zoals: tuinontwerp, tuinonderhoud, boomverzorging, bestratingen, onkruidbestrijding, grondwerk en last but not least: sneeuwruimen. Wij leveren onze diensten naast particulieren ook aan bedrijven. Heeft u een groter project? Dan zetten wij onze schouders eronder! Door ons totaalpakket hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor de complete aanleg van uw tuin. Zo verzorgt Hoveniersbedrijf Treep ook de beregening, watervoorziening en drainage van uw tuin splinternieuwe tuin! Wilt u wat meer verlichting in, of rondom, uw tuin? Ook dat regelen wij!

Neem contact met ons op

Komt u graag in contact met ons of heeft u vragen over tuinontwerp Meppel? Dan kunt u bellen naar: 06-51177062. Wilt u liever een mailtje sturen? Dan kan dat natuurlijk ook. Gebruik hiervoor ons mailadres: info@hoveniersbedrijftreep.nl.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips