Vraag direct een offerte aan

Tuinontwerp Raalte

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning dan moet de tuin in de meeste gevallen nog ontworpen worden. Maar ook als u eens wat anders wilt dan kunt u een beroep doen op Hoveniersbedrijf Treep. Het ontwerpen van een tuin is vaak erg lastig als u dit nooit eerder heeft gedaan en dan is wat hulp van een deskundige natuurlijk altijd welkom. Voor een fraai tuinontwerp voor uw woning in Raalte of omgeving kunt u dan ook altijd een beroep op ons doen. 
 

Kies voor een fraai tuinontwerp in Raalte of omgeving

Het ontwerpen van een tuin begint meestal met de bestrating. Als duidelijk is waar het tuinpad komt te liggen dan kan de rest van de tuin worden ingevuld met bomen, struiken of planten. U kunt kiezen voor een tuin waar u zelf naar hartenlust in aan de slag kunt of een onderhoudsarme tuin. Bij het maken van een tuinontwerp voor uw woning in de regio Raalte houden wij uiteraard rekening met uw wensen en of u veel of weinig tijd wilt besteden aan het onderhoud. U kunt het onderhoud uiteraard ook aan ons uitbesteden.

Vraag een offerte voor een fraai tuinontwerp

Wilt u een mooie en professioneel ontworpen tuin? Vraag dan nu een offerte aan bij Hoveniersbedrijf Treep. U kunt ons een bericht sturen via ons e-mailadres info@hoveniersbedrijftreep.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 06 - 511 77 062.We komen graag bij u langs om uw wensen met u te bespreken. 
 
Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips