Vraag direct een offerte aan

Tuinspecialist Zwolle

Het inrichten en onderhouden van een tuin kan een leuke bezigheid zijn. Maar als u niet gezegend bent met groene vingers of als het u aan tijd ontbreekt dan is uitbesteden aan een ervaren hoveniersbedrijf natuurlijk ook nog een optie. De tuinspecialist Zwolle is zo’n hovenier. Als u uw tuin helemaal opnieuw wilt inrichten kunt u een beroep doen op onze deskundigheid. Wij adviseren u graag over planten, bomen, struiken en het vullen van plantenbakken en borders met vrolijke eenjarige bloeiers. Bij het inrichten van uw tuin houden wij uiteraard rekening met uw wensen en de mogelijkheden. De keuze voor beplanting is mede afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht en schaduw en de soort grond die in de tuin ligt.

Laat de tuinspecialist Zwolle uw tuin inrichten

Gaat u verhuizen en wilt u uw tuin direct goed laten inrichten? Doe dan een beroep op de tuinspecialist Zwolle. Wij kunnen u adviseren over welke planten u het beste kunt kiezen. Daarbij houden wij uiteraard ook rekening met uw persoonlijke voorkeur. Als de tuin eenmaal is ingericht kunt u ons ook het reguliere onderhoud laten doen. Zo heeft u zelf maar weinig omkijken naar uw tuin en hoeft u er alleen maar van te genieten. Wij kunnen met u een afspraak maken voor regelmatig onderhoud, maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u denkt dat uw tuin weer onderhoud nodig heeft.

Laat u inspireren voor een mooie en gezellige tuin

Heeft u altijd al een mooie en gezellige tuin gewild? Laat u dan vrijblijvend door ons adviseren. Hoveniersbedrijf Treep is bereikbaar via telefoonnummer 038 – 460 060. Stuurt u liever een e-mail, stuur uw bericht dan naar info@hoveniersbedrijftreep.nl.

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips