Vraag direct een offerte aan

Zout strooien Zwolle

Moet u binnenkort ook weer zout strooien in Zwolle? Hoveniersbedrijf Treep kan u helpen aan strooizout van kwaliteit, maar kan u ook ondersteunen bij het strooien van zout, sneeuwruimen en gladheidsbestrijding. Wij mogen dan een hoveniersbedrijf, ook als de tuin niet bloei staat staan we voor u klaar! 

Zout strooien tijdens de winter in Zwolle

In een land als Nederland kan het weer in één keer omslaan. Vooral in de winter is het weer onvoorspelbaar en kan het opeens sneeuwen en vriezen. Dit kan gevaarlijk zijn als u er niet op voorbereid bent. In dat geval staat Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle voor u klaar. Tijdens de wintermaanden zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor sneeuwruimen, strooien en gladheidsbestrijding.

Doe het zelf of laat Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle zout strooien

Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle is naast tuinen gespecialiseerd in bestrating. Hierbij hoort ook het sneeuw- en vriesvrij maken van bestrating. Wij beschikken dan ook over de nodige materialen en apparaten om u optimaal van dienst te kunnen zijn als het sneeuwt of vriest. Denk bijvoorbeeld aan  een tractor met sneeuwschuif, een zoutstrooier voor grote en kleine percelen, een shovel met sneeuwschuif en een sneeuwschep voor nauwkeurige sneeuwruiming op kleine straten of in tuinen. Hiermee zijn we particulieren en bedrijven van dienst die geen tijd hebben of niet over de middelen beschikken voor het ruimen van sneeuw of het bestrijden van gladheid.

Wilt u liever zelf zout strooien in plaats van Hoveniersbedrijf Treep in Zwolle in te schakelen? Dan kan natuurlijk ook!

Nieuws / projecten

Allart Treep heeft zijn bedrijf uitgebreid met een webshop in tuinartikelen.
Lees meer >>

Tuintips